O és R Építőipari Kft

Szabadszentkirályi Óvoda

type your text for first image here

Bükkösdi Áltlános Iskola

type your text for second image here

Szentlőrinci Kistérségi Oktatási Központ

type your text for third image here

Siklósi Városi Könyvtár

type your text for 4th image here

Kozármislenyi Általános Iskola

type your text for 5th image here

Sellyei Termálfürdő

type your text for 6th image here

Minőségpolitikánk Nyomtatás E-mail


Az O és R Kft versenyképességének megőrzése és fokozása érdekében 2002. október 4-től bevezette és működteti az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerét.

1. Minőségirányítási rendszer érvényességi területe:

  • Magas és mélyépítés
  • Transzportbeton gyártás

Az O és R Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az ISO 9001:2000-es szabvány 7.3 szakaszban (Tervezés és fejlesztés) megjelölt tevékenységet nem végez, így az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványban megengedett kizárásnak tekinthetők. A vállalkozás munkatársai felelősséget vállalnak a minőségpolitika megvalósításáért, a minőségi célkitűzések teljesítéséért, a minőséget befolyásoló tevékenységek előírásszerű végrehajtásáért. Minden munkatárs joga, hogy a folyamat bármely fázisában tapasztalt, minőséget károsan befolyásoló jelenséget észlelve azt jelezze, illetve hatáskörének megfelelően megszüntesse.

2. A vezetőség minőségpolitikai nyilatkozata:

a) Minőség:
Cél, hogy versenyképességünk fokozása érdekében szolgáltatásaink minőségét - azaz megrendelőink elégedettségét - folyamatosan emeljük. Célunk a szabvány előírásait megvalósítani és betartani, illetve az általa kínált lehetőségeket kihasználni. A fejlesztés irányát a folyamatosan változó megrendelői igények határozzák meg, melyek megkövetelik a vállalkozástól a rugalmas reagálást és tanulási képességet.

b) Együttműködés:
Az együttműködési készséget a vállalkozáson kívül és belül egyaránt nagyra értékeljük. Megrendelőinkkel az ajánlatadástól a garanciális felülvizsgálatig illetve azon túl is készek vagyunk az együttműködésre, együttgondolkodásra és fejlesztésre. Hosszú távú szerződéses partneri kapcsolatot alakítunk ki azokkal a beszállítókkal, amelyek azonosulnak minőségi céljainkkal.

c) Hatékonyság:
A rendelkezésünkre álló szellemi és anyagi erőforrások legteljesebb kihasználására törekszünk, ezért támogatjuk a munkatársak - mint a legértékesebb erőforrás - folyamatos ön és továbbképzését.